Η λύση της Radefy εφαρμόζεται στα υπό διαχείριση καταλύματα της HomePlus
Press

Η λύση της Radefy εφαρμόζεται στα υπό διαχείριση καταλύματα της HomePlus

Η τεχνολογία βρίσκεται πλέον στην υπηρεσία των Property Managers. Αυτό αποδεικνύει η κατεύθυνση της RADEFY για την αυτοματοποίηση του Check in και του Check out των επισκεπτών τους. Πλέον, όπως ανακοινώνει η εταιρεία, αυτή εφαρμόζεται στα υπό διαχείριση καταλύματα της HomePlus.

Σχετικές δηλώσεις

Ο ιδρυτής της HomePlus κ. Λάμπρος Παλάντζας δήλωσε:

«Επιλέξαμε την RADEFY λόγω της ολοκληρωμένης λύσης που προσφέρει. Προχωρήσαμε σε αυτή την επιλογή για το Access Management, και για τη διαχείριση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, η οποία δεν απαιτεί καλωδιώσεις. Είναι πολύτιμη η δυνατότητα που παρέχει στους επισκέπτες μας να ανοίγουν την εξώπορτα της πολυκατοικίας χωρίς κλειδιά και χωρίς την ανάγκη αλλαγής ή εγκατάστασης κάποιας συσκευής στην κλειδαριά της εξώπορτας. Από τη συνεργασία αναμένουμε να δούμε σημαντική μείωση των λειτουργικών μας δαπανών αλλά και αύξηση της κερδοφορίας του κάθε διαμερίσματος».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της RADEFY κ. Αθανάσιος Πηλιούνης δήλωσε:

«Η συνεργασία μας με έναν από τους μεγαλύτερους διαχειριστές της Ελληνικής αγοράς, δείχνει την εμπιστοσύνη που η αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης αρχίζει να δίνει στις νέες τεχνολογίες. Η RADEFY είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία. Έχει αναπτύξει τη δική της καινοτόμα τεχνολογία απομακρυσμένης και αυτοματοποιημένης Διαχειρίσης των κλειδιών των επισκεπτών. Προσφέρει μείωση της ηλεκτρικής κατανάλωσης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των πελατών της».