Press

Hosthub & Radefy Cooperation

Ενώνουν τις δυνάμεις του και δημιουργούν μια μοναδική Καινοτόμα Υπηρεσία για τους Διαχειριστές καταλυμάτων Βραχυχρόνιας Μίσθωσης!

Η Hosthub και η Radefy, δύο ταχύτατα αναπτυσσόμενες ελληνικές Startup στον χώρο της διαχείρισης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια ενοποιημένη και αυτοματοποιημένη υπηρεσία απομακρυσμένης διαχείρισης:

Κρατήσεων + Ηλεκτρονικής Πρόσβασης (AMS) + Ηλεκτρικής Κατανάλωσης (EMS)

Η Radefy έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει το πρώτο παγκοσμίως, ενοποιημένο σύστημα EMS & AMS απομακρυσμένης διαχείρισης ακινήτων (Smart Rental). Η πλατφόρμα Centurion, δίνει την δυνατότητα στους διαχειριστές να θέτουν παραμέτρους λειτουργίας των ενεργοβόρων συσκευών (A/C, Θερμοσίφωνο, Καλοριφέρ, Φώτα, κλπ), μειώνοντας το κόστος της ηλεκτρικής κατανάλωσης έως και 25%, να εκδίδουν αυτόματα ηλεκτρονικά κλειδιά (e-Keys) και προσωπικούς κωδικούς (Access Codes), επιτρέποντας στους επισκέπτες τους ασφαλή πρόσβαση στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα μέσω του Radefy Guest App και στους διαχειριστές την δυνατότητα να ανοίγουν από τον υπολογιστή τους, Pad ή κινητό τους όλες τις πόρτες όλων των διαμερισμάτων τους. Η εγκατάσταση είναι απλή, δεν απαιτεί καλωδιώσεις ή εγκατάσταση Controlers, ενώ ο διαχειριστείς δεν χρειάζεται να εισάγει και να διαγράφει κωδικούς στις κλειδαριές ή να στέλενει κωδικούς στους επισκέπτες του, καθώς η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα από το Centurion.

Το Κοινοτόμο Προϊόν της Συνεργασίας:

Μέσω της συνεργασίας με την Hosthub, η πλατφόρμα Centurion της Radefy λαμβάνει την κράτηση, εκδίδει και στέλνει το προσωπικό e-Key στο επισκέπτη, εισάγει το e-Key στην κλειδαριά, επιτρέπει την είσοδο στο κατάλυμα την ημερομηνία και ώρα του Check in και διαγράφει από την κλειδαριά το e-Key μετά το Check out, αυτοματοποιώντας πλήρως την διαδικασία του Check in και Checkout. Μάλιστα το σύστημα της Radefy είναι το μόνο που έχει βρει λύση για το πρόβλημα της «κάτω πόρτας» ώστε να μπορεί ο επισκέπτης να ανοίγει και την κεντρική πόρτα του κτιρίου σε περίπτωση πολυκατοικίας (χωρίς να αλλαχθεί η κλειδαριά της εισόδου) – και μάλιστα με έναν τρόπο που όχι μόνο θα είναι σύμφωνοι και οι υπόλοιποι ένοικοι, αλλά θα ενθουσιαστούν κιόλας!

Οι ειδικές συνθήκες του Covid-19 που απαιτούν την ελαχιστοποίηση των επαφών μεταξύ hosts και guests έχει ανεβάσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον των hosts παγκοσμίως για παρόμοια συστήματα, με εκατοντάδες ιδιοκτήτες και διαχειριστές να ετοιμάζονται σύντομα να παραλάβουν το δικό τους σύστημα Radefy που θα τους βοηθήσει να τηρήσουν καλύτερα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, να γλυτώσουν χρόνο και να κερδίσουν μέχρι και 25% της ετήσιας κατανάλωσης ρεύματος μέσω ευφυούς συστήματος εξοικονόμησης ενέργειας.

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, co-founder και CEO της Hosthub, μας είπε: Η Hosthub είναι ο μόνος ελληνικός channel manager με εξειδίκευση στην βραχυχρόνια μίσθωση και εδώ και 3 χρόνια βοηθάμε ιδιοκτήτες και διαχειριστές σε 87 χώρες να αυξήσουν τα έσοδά τους αποκτώντας παρουσία σε πολλαπλά κανάλια (Airbnb, Booking, Vrbo, Expedia κλπ) και να αποφεύγουν διπλοκρατήσεις. Έχοντας καλύψει λοιπόν αυτήν την πολύ βασική ανάγκη (και άλλες που μπορείτε να δείτε στο www.hosthub.com) είμαι ενθουσιασμένος για την συνεργασία μας με τον Θανάση και την ομάδα του, καθώς η Radefy έχει φτιάξει ακριβώς αυτό που έλειπε από την ελληνική αγορά και που συμπληρώνει απόλυτα το δικό μας προϊόν. Τώρα οι hosts έχουν όλα όσα χρειάζονται για να καλύψουν πλήρως όλες τις ανάγκες διαχείρισης των καταλυμάτων τους, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην meta-covid εποχή που είναι ξεκάθαρο πλέον πως τα vacation rentals έχουν ξεπεράσει κατά πολύ την δυναμική των ξενοδοχείων.

Ο Θανάσης Πηλιούνης, διευθύνων σύμβουλος της Radefy, δήλωσε: Η Radefy (www.radefy.com) έχοντας δημιουργήσει το πρώτο παγκοσμίως Smart Rental με δυνατότητα απομακρυσμένης ταυτόχρονής διαχείρισης πολλαπλών καταλυμάτων από ένα περιβάλλον, δίνει την δυνατότητα για πρώτη φορά στους διαχειριστές να μπορούν να διαχειριστούν το κόστος που δημιουργείται από την χρήση των ενοικιαζόμενων καταλυμάτων τους. Η υπηρεσία της Radefy παρέχετε παγκοσμίως. Η Radefy έχει ενταχθεί στην νέα πλατφόρμα νεοφυών επιχειρήσεων Elevate Greece, ως μια από τις καινοτόμες Startup εταιρείες. Όλοι η ομάδα της Radefy και εγώ προσωπικά είμαστε ενθουσιασμένη για την συνεργασία μας με τον Αλέξανδρο και την ομάδα της Hosthub, λόγο της καινοτομίας της υπηρεσίας της, η οποία δίνει πλέον την δυνατότητα στους πελάτες μας να αυτοματοποιήσουν πλήρως τις υπηρεσίες μας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος διαχείρισης τους.